Over Bezorg mij Kaas

We zijn een klein bedrijf met veel passie voor kaas. Vanaf jongs af aan werk ik al in de kaas. Ik heb eigenlijk alle facetten van het kaasverkopen meegemaakt.

Als 9-jarige jongen ging ik mee met een rijdende winkel om kaas en andere artikelen thuis te bezorgen. Ik heb in de supermarkt, in de kaaswinkel en op de markt gestaan met kaas. En ik ben al jaren werkzaam bij een kaasgroothandel.

En nu zijn we daarnaast met Bezorgmijkaas weer terug bij waar ik ben begonnen. Het bezorgen van kaas en aanverwante producten bij de mensen thuis.

Dit doen we samen als gezin. Samen trekken we op om de consument te verrassen. We zijn kleinschalig, maar met ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van kaas. Onze uitdaging is om uw wensen op kaasgebied te vervullen.

We bezorgen thuis bij ons in de regio van Nieuw-Lekkerland, en versturen buiten onze regio. Grote of kleine aanvragen, we kunnen heel veel aan. Dit dankzij het feit dat we zo dichtbij de bron van oorsprong zitten.

Bij vele boeren en kaasmakerijen in Nederland hebben we een kijkje in de keuken mogen nemen. Ook hebben wij goed contact met onze buitenlandse kaasleveranciers en kunnen wij de bijzonderste kazen naar Nederland halen. En daarnaast ook ons wekelijks aanbod van prijspakkers in kaas, worst en zuivel en andere artikelen.

Bekijk wekelijks de lijst en laat u verrassen. Daag ons uit en maak ons uw wensen kenbaar.

Bekijk hier onze weekpakkers

Bent u geïnteresseerd?

Doe hier uw bestelling