Kaas bezorgen

Wilt u graag heerlijke verse kaas, maar wilt u hier liever niet nog een keer de deur voor uit? Bestel dan uw kaas bij Bezorg mij Kaas en wij zullen uw kaas bezorgen. Wanneer u bij ons bestelt, profiteert u niet alleen van bezorging van uw kaas, maar ook van onze scherpe prijzen. Wij hanteren namelijk kiloprijzen die lager zijn dan in andere winkels. We bieden een ruime keuze aan verse kazen van hoge kwaliteit. Voor een lagere prijs krijgt u dus kaas van een hoge kwaliteit. Bekijk ons aanbod en laat uw kaas bezorgen.

Een groot en divers aanbod in kaas bezorgen

Bij Bezorg mij Kaas kunt u niet alleen goedkoop kaas kopen, maar heeft u ook de keuze uit een zeer groot assortiment. We bieden namelijk meerdere soorten kazen aan. U kunt bij ons uiteraard jonge, belegen en oude kaas kopen. Al deze soorten kaas zijn van hoge kwaliteit en altijd vers. We werken nauw samen met boeren en kaasmakerijen om u de beste Nederlandse kazen te kunnen bieden. Naast kazen uit ons eigen land, bieden we ook kazen aan uit het buitenland. Hiervoor werken we samen met buitenlandse leveranciers die ons ook verse kazen leveren.

Bekijk onze weekaanbieding

Kaas van hoge kwaliteit

Door nauw samen te werken met de boeren en kaasmakerijen kunnen we niet alleen verse kaas bieden, maar ook de kwaliteit van onze kaas garanderen. Onze nauwe banden met leveranciers en ons oog voor kwaliteit komt voort uit jarenlange ervaring. Als familiebedrijf hebben we ruim 30 jaar ervaring met kaas. Op basis van deze ervaring kunnen we u ook voorzien van advies. Dit kan zijn wanneer u een nieuwe kaas wilt proberen of een cadeau wilt geven. Ook kunnen we veel bijzondere kazen op aanvraag leveren via onze kaasleveranciers. Wilt u dus een specifieke kaas? Laat ons dit weten en neem contact met ons op.

Bestel nu onze kaas

Verse kaas bezorgen

Bij Bezorg mij Kaas kunnen we verse kaas van hoge kwaliteit leveren. Onze kaas bezorgen we direct aan de deur of bij het afleverpunt. Is de bestemming in de regio van Nieuw-Lekkerland? Dan bezorgen we gratis. We kunnen ook kaas bezorgen die in grote aantallen word besteld. We kunnen namelijk niet alleen de kleine consument bedienen, maar we kunnen ook grote leveringen voorzien. Als bezorgservice voor kaas, zorgen wij ervoor dat u uw bestelling tijdig ontvangt. Waar we uw kaas ook bezorgen, u ontvangt altijd verse kaas.

Vul het contactformulier in