Kabeljauwpasteitjes met walnoten en Port Salut

Ingrediënten

4 pasteibakjes
1 sjalotje
1 eetlepel boter
300 gr kabeljauwfilet
185 gr Port salut
1 granny smith appel
1 eetlepel gehakte walnoten
2 eetlepel dille
1 eetlepel bieslook
1 eetlepel kappertjes
2 eetlepels Boursin Cuisine

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180˚C en zet de pasteibakjes op een bakplaat.

Hak het sjalotje heel fijn en de kabeljauwfilet en Port salut in kleine
stukjes.

Verwarm de boter in een sauspan. Fruit hier de sjalot samen met de
vis al omscheppend gedurende 4 minuten.

Verwarm de pasteibakjes in het midden van de voorverwarmde oven.

Snijd de appel in reepjes, hak de kruiden fijn en meng deze samen
met de appelreepjes en walnoten door elkaar.

Roer de kappertjes door de gestoofde vis.

Schep er tenslotte de roomkaas en Port salut blokjes door en maak
het geheel verder op smaak met versgemalen peper en zout.

Schep de kabeljauwragout in de warme pasteibakjes en serveer het
appel/dillemengsel er apart bij.

Kabeljauwpasteitjes met walnoten en Port Salut

3 jaar geleden

Schep er tenslotte de roomkaas en Port salut blokjes door en

Lees verder

Spruitjes uit de oven met kaas

3 jaar geleden

Roer de crème fraiche er doorheen. Strooi de geraspte kaas er overheen en zet de schaal 15 minuten in de oven

Lees verder

Witlof met ham en kaas uit de oven in een krokant jasje

3 jaar geleden

Wikkel de witlof in een plakje ham en vervolgens in een plak kaas.

Lees verder

Is het water u al in de mond gelopen?

Doe hier uw bestelling